Ostosvaunut

Etusivu / Ostosvaunut

Hyrrä-ostosvaunut Aravenilta

Suuren suosion saanut moderni, muovinen ostosvaunu. Erittäin kevyt, hiljainen ja miellyttävä liikuttaa; tätä vaunua voit työntää, vetää tai kuljettaa vierelläsi.
Tämä vaunu soveltuu, ei vain päivittäistavarakauppoihin, vaan myös erikoismyymälöihin kuten elektroniikka- urheilu-, kodinkone- ja lelukauppoihin.

Ostoskärryt puhtaamman meren puolesta! Hyrrä-vaunut valmistetaan merestä kerätyistä kierrätyskelpoisesta muovista, kuten hylätyistä kalastusverkoista ja polypropeeniköysistä.

Kierrätysmateriaalista valmistetut kärryt ja -korit ovat innovatiivinen ja kestävän kehityksen mukainen osa kaupan alan tulevaisuutta.

Vaunuja saatavana kolmessa eri koossa; 100L, 160L ja 200L ja brändisi väreihin kustomoituna.

Caddien ja Damixin metalliset ostosvaunut

Caddien ja Damixin valmistamissa laadukkaissa metallivaunuissa on malleja ja kokoja mistä valita. Suurem­paa ja pienempää, kapeampaa ja leveämpää, matalaa ja korkeaa, sinkittyä tai värillistä pintaa. Au­tamme sinua valitsemaan myymälääsi juuri oikeanlaisen vaunun.

Vaunut voidaan räätälöidä värimaailmaanne ja konseptiinne sopivaksi. Väreillä ja varusteilla, kuten erilaisilla kädensijoilla ja mainoskehyksillä vaikutat vaunun ja myymälääsi ilmeeseen.

Polycartin muoviset ostosvaunut

Kevyesti ja sulavasti liikuteltavat muoviset ostosvaunut.

Valikoimassa on useita eri kokoisia vaunuja, joten nämä kärryt sopivat aina pienistä marketeista suuriin hypermarketteihin.

 Väriyhdistelmiä on lukuisia, valitse omasi!