Yritys

OVH Store Oy:n juuret ulottuvat aina 70-luvulle asti. OVH tulee alunperin sanasta “ostosvaunuhuolto” ja aivan aluksi OVH keskittyikin pesemään ja huoltamaan kaupan ostosvaunuja. Itse ostosvaunuja alettiin myymään 80-luvulla. Tänä päivänä OVH Store on yksi merkittävimmistä kumppaneista kaupan alalla Suomessa.

Tarjoamme erilaisille myymälöille sopivat ostosvaunut, ostoskorit, tavaransiirtovaunut, jakkarat, katokset ja erilaiset törmäyssuojat. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisut kaikille myymälätyypeille. Meillä on useita luotettavia ja pitkäaikaisia toimittajia Euroopassa. Valmistamme myös suuren määrän tuotteita kotimaisilla alihankkijoilla, koska kotimaisuus on meille tärkeää.

OVH Store sijaitsee Tuusulassa. Sulan teollisuusalueella sijaitsevissa toimitiloissa työskentelee kaksi ripeää, riuskaa ja rempseää nuorta varastomiestä Niko ja Leevi. Myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaa dynaaminen ja ratkaisuvalmis joukko Petri, Anu ja Ville. Olemme kaikki asiakkaita varten, joten autamme ja palvelemme aina iloisella mielellä.

Asiakas on kaiken toimintamme keskiössä. Emme tuijota pelkästään tämän hetkistä tuotevalikoimaamme, vaan keskitymme asiakkaan aitoihin tarpeisiin. Jos nykyisestä valikoimastamme ei löydy ratkaisua ongelmaan, etsimme sen tai mikäli mahdollista, teemme sen. Olemme valmistaneet useita täysin uusia tuotteita asiakkaiden ideoiden pohjalta. Haluamme kehittää koko ajan uutta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin paremmat ratkaisut. Unohtamatta kuitenkaan jo hyväksi havaittua.

Hyvät tuotteet, laaja tuotevalikoima, kattava varasto, ammattitaitoinen henkilökunta, ystävällinen palvelu, nopeat ja luotettavat toimitukset. Tässä on OVH Store tiivistetysti.

Toimittajat