Yritys

Pitkät perinteet ja kaupan alan tuntemus

Ostoskärryt ja -korit, tavaransiirtovaunut, vaunukatokset ja monet muut myymälätarvikkeet kaiken kokoisille kaupoille. Liki 50 vuoden kokemuksella tunnemme suomalaisen kaupan alan tarpeet ja kehityksen. Vuosikymmenien kuluessa valikoimamme on tasaisesti laajentunut ja tänä päivänä OVH Store Oy on yksi merkittävimmistä kaupan alan kumppaneista Suomessa.

Juuremme ulottuvat aina 1970-luvulle asti. Alkujaan yritysnimi OVH on tullut sanasta “ostosvaunuhuolto”, sillä ensimmäisinä vuosinaan OVH keskittyi pesemään ja huoltamaan kaupan ostosvaunuja. Ostosvaunujen myynti alkoi 1980-luvulla.

Asiakkaidemme tarpeet ovat kaiken toimintamme keskiössä.
OVH Store sijaitsee Tuusulassa, josta käsin palvelemme koko valtakuntaa. Myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaa dynaaminen ja ratkaisuvalmis joukko: Petri, Anu ja Ville. Varastossa toimituksia ovat hoitamassa ripeät ja riuskat varastomiehet Niko ja Leevi. Me kaikki olemme asiakkaitamme varten. Vastaamme yhteydenottoihin arkisin vuorokauden sisällä ja lähetämme isotkin varastotuotteiden toimitukset 3 päivän sisällä tilauksesta.

Neuvomme tuotevalinnoissa, etsimme erikoisratkaisut ja palvelemme aina ripeästi ja hymyssä suin. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja kehittää uutta, jotta voimme tarjota entistäkin parempia ratkaisuja. Esimerkiksi viime vuosina nettikaupan lisääntyminen on johtanut työtä helpottavien keräilykärryjen kehittämiseen. Jos nykyisestä valikoimastamme ei löydy oikeaa ratkaisua, etsimme tuotteita maailmalta tai mikäli mahdollista, tuotamme ne kotimaisten kumppaniemme kanssa. Täysin uusia tuotteita on aika ajoin syntynyt asiakkaidemme ideoiden pohjalta.

Parhaat valmistajat takaavat laadun.
Kotimaisuus on meille tärkeää ja siksi suuri osa tuotteistamme, muun muassa taso- ja tavaransiirtovaunut, verkkokaupan keräilyvaunut sekä ostosvaunukatokset tulevat sopimusvalmistajiltamme Suomesta. Ostokärryt ja -korit tulevat luotettavilta, pitkäaikaisilta kumppaneiltamme Euroopasta. Olipa kyseessä kotimainen tai tunnetun eurooppalaisen valmistajan tuote, meille ensisijaisen tärkeitä ovat tuotteiden laatu, turvallisuus, kestävyys ja toiminnallisuus. Kaupan työntekijöille voimme tarjota ergonomisia ja työtä helpottavia ratkaisuja. Kaupan asiakkaiden ykköstoiveena on miellyttävä ostokokemus, jonka takaa tarvikkeiden helppokäyttöisyys, keveys ja puhtaus.

Kauttamme saat myös tuotteidemme asennuspalvelut. Lisäksi valtuutetut yhteistyökumppanimme tarjoavat huolto- ja pesu- ja asennuspalveluja.

Tuotekuvasto