Ostosvaunut

Ostosvaunut, jotka tosin tunnetaan kansan suussa paremminkin nimellä ostoskärryt, on päivittäistavarakaupan asioinnin tukijalka. Meiltä löydät kevyesti liikuteltavat muoviset vaunut sekä tukevat ja kestävät metalliset ostosvaunut erilaisten myymälätyyppien tarpeisiin – useita kokoja ja värivaihtoehtoja. Myös myymälän logolla ja erilaisilla lisäosilla varusteltuina. Pienempiin lähikauppoihin ja erikoismyymälöihin soveltuvat vähemmän tilaa vievät ja helposti liikuteltavat korivaunut, joiden kahteen koriin mahtuu reilusti ostoksia. Korivaunut sopivat myös pienikokoisia tuotteita myyvien erikoiskauppojen, kuten apteekkien, kosmetiikkamyymälöiden, makeis- ja herkkukauppojen tarpeisiin.

Me au­tamme sinua valitsemaan myymälääsi juuri oikeanlaisen ostosvaunujen kokonaisuuden.

Muoviset Hyrrä-ostosvaunut

Erittäin kevyt, hiljainen ja miellyttävä liikuttaa. Vaunua voi työntää, vetää tai kuljettaa vierellään. Vaunuja saatavana neljässä koossa: 75L, 100L, 160L ja 200L ja brändisi väreihin kustomoituna. Vaunu soveltuu kaiken kokoisiin päivittäistavarakauppoihin sekä erikoismyymälöihin kuten elektroniikka-, urheilu-, kodinkone- ja lelukauppoihin.

Ostoskärryt puhtaamman meren puolesta!
Hyrrä-vaunut valmistetaan merestä kerätystä, kierrätyskelpoisesta muovista, kuten kalastusverkoista ja polypropeeniköysistä. Kierrätysmuovista valmistetut kärryt ja -korit ovat innovatiivinen ja kestävän kehityksen mukainen osa kaupan alan tulevaisuutta.

Polycartin muoviset ostosvaunut

Kevyesti ja sulavasti liikuteltavat ostosvaunut.
Useita kokoja, joten vaunut sopivat pienistä lähikaupoista suuriin hypermarketteihin.
Lukuisia väriyhdistelmiä, valitse omasi!

Metalliset ostosvaunut

Laadukkaissa metallivaunuissa on malleja ja kokoja mistä valita. Isoa, pientä, leveää, kapeaa, matalaa, korkeaa, sinkittyä ja värillistä pintaa.
Vaunut voidaan räätälöidä kaupan värimaailmaan ja konseptiin sopiviksi. Lisävarusteilla, kuten erilaisilla kädensijoilla ja mainoskehyksillä, vaikutat vaunun ja myymälän ilmeeseen.
Vaunun suunnittelutyökalu