Ostosvaunukatokset ja

-parkit

Katokset ja terminaalit pitävät kärryt järjestyksessä

Ostosvaunukatos suojaa ulkona säilytettävät ostosvaunut sateelta, lumelta, pölyltä ja roskalta. Katos helpottaa ostosvaunujen sijoittelua piha-alueella ja parantaa merkittävästi niiden saavutettavuutta. Järjestys luo myös viihtyisyyttä ja vaikuttaa positiivisesti asiakasmääriin ja liiketoimintaan. Parkkipaikalla ostosvaunukatos helpottaa autoilevaa asiakasta, kun ostokset saa kätevästi kuljetettua autolle asti.
OVH Storen ostosvaunukatokset ovat kestäviä ja tukevia, ja niiden seinät on tehty iskunkestävästä polykarbonaatista. Katoksen lisäsuojaksi voidaan asentaa kammella käytettävä, tukeva rulo-ovi, joka suojaa ostosvaunuja aukioloaikojen ulkopuolella. Korkealaatuiset katokset on valmistettu Saksassa. Ne kestävät Pohjolan olot ja vaihtelevat säät.

Ostosvaunuparkit ja -terminaalit

Kaupan sisälle tai parkkihalleihin asennettavat ostoskärryparkit ja -terminaalit rakennetaan aina käytettävissä olevan tilan mukaisesti, jolloin ne tehostavat ja helpottavat ostoskärryjen käsittelyä ja käyttöä. Ostosvaunuparkki pitää kaupan sisätilan siistinä ja viihtyisänä, ja vaunut ovat helposti asiakkaiden käytettävissä kauppaan saavuttaessa.

Muistathan tilata myös lisätarvikkeet kuten vaunuohjaimet, opastetaulut ja lähtöavaimet.