Telekylmähäkit

Tuotteet helposti ja edustavasti esille

Telekylmähäkki on nopea täyttää, helppo puhdistaa ja kätevä asentaa. Telekylmähäkit ovat ulosvedettäviä koreja kylmäkalusteiden alatasoille, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi juuston, leikkeleiden, lihan ja valmisruokien esillepanoon. Tuotteet saadaan edustavasti esille. Kylmähäkit ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne valmistetaan metallisesta lankaverkosta, joka on epoksimaalattu. Saatavilla eri värivaihtoehtoja.

Ulosvedettävät korit helpottavat huomattavasti henkilökunnan työtä. Tuotteiden hyllyttäminen ja päiväysten tarkistaminen on sujuvaa ja ergonomista, kun korin saa vedettyä ulos kylmäkalusteesta. Lisäksi kylmähäkkejä on helppo pitää puhtaana. Telekylmähäkit saa nostettua paikoiltaan puhdistusta varten ilman työkaluja.

Asennus on vaivatonta. Korit on mahdollista asentaa kalusteeseen kuin kalusteeseen. Asennukseen tarvitaan vain akkuporakone. Asennus aloitetaan kiinnittämällä kalusteen takaseinään kiinnityslista, johon kelkkaosa lukitaan. Lopuksi kelkan päälle nostetaan koriosa. Telekylmähäkit ovat yhteensopivia useiden eri valmistajien kylmäkalusteiden kanssa. Kysy meiltä myös asennuspalveluamme!

Telekylmähäkeistä on kahta erilaista mallia: Telekylmähäkki ja Moduli telekylmähäkki. Tutustu lisää!