Törmäyslistat

Törmäyslistat ja törmäyssuojat

Törmäyslistat ovat helposti erilaisiin kalusteisiin ja rakenteisiin asennettavia suojia ulkoisia kolhuja ja törmäyksiä varten. Esimerkiksi ostoskärryt tai hyllytyksessä käytettävät pöydät voivat osua myymälän kalusteisiin, seiniin tai rakenteisiin. Rakenteiden suojaaminen törmäyssuojalla vähentää kalusteiden huollon tarvetta ja kohentaa myymälän ulkoasua. Tutustu valikoimaamme alta!

Muoviset törmäyslistat

Muovinen törmäyslista on perinteinen, helposti asennettava suoja. Sillä on helppo suojata kaikki seinät ja kalusteet niissä tiloissa, joissa tavara liikkuu esimerkiksi ostoskärryllä tai vaunulla. OVH Storen McCue GreenGuard – törmäyslista on valmistettu 100% kierrätettävästä polykarbonaatista, ja se on saatavilla useassa perusvärissä sekä muutamassa erikoisvärissä. Esimerkiksi punaisella RAL 3031 tai sinisellä RAL 2827C -värillä voit luoda törmäyslistasta näyttävän ja huomiota herättävän suojan sellaiseen kalusteeseen, johon haluat kiinnittää asiakkaiden huomion.

Taipuisat törmäyssuojat

Taipuva, muovinen törmäyslista soveltuu erilaisten pyöreiden pintojen ja kalusteiden suojaamiseen. Esimerkiksi myymälän rakenteiden tolpat tai pyöreämuotoiset hedelmä/vihanneskalusteet on helppo suojata taipuvalla muovisella törmäyssuojalla.

Törmäyslistat ruostumattomasta teräksestä

Harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu suora törmäyslista on näyttävä, ylellinen ja kestävä ratkaisu josta sormenjäljet eivät erotu. Ne soveltuvat seinien, käytävien ja kalusteiden törmäyssuojaksi kaikkiin tiloihin joissa liikutellaan kärryjä, vaunuja tai muita asioita joista voi jäädä kolhuja tai naarmuja. Ne ovat myymälöiden lisäksi suosittuja esimerkiksi lääkäriasemilla, joissa helppo puhtaanapito ja hygieenisyys on erityisen tärkeää.