Ostoskärrykatokset ja kärryparkit

Ostoskärrykatokset

Ostoskärrykatokset suojaavat ulkona säilytettävät ostoskärryt sateelta, lumelta, pölyltä ja roskalta. Ostoskärrykatos helpottaa ostosvaunujen sijoittelua, ja se parantaa merkittävästi niiden saavutettavuutta – lisäten asiakkaiden viihtyvyyttä ja sitä kautta liiketoimintaa. Parkkipaikan ostosvaunukatos helpottaa autoilevan asiakkaan asiointia kaupassa, ja mahdollistaa helpomman ostosten viemisen takaisin autoon.

OVH Storen monipuoliset ostoskärrykatokset ovat kestäviä ja tukevia, ja niiden seinät on tehty iskunkestävästä polykarbonaatista. Ostoskärrykatoksen lisäsuojaksi voidaan asentaa kammella käyettävä, tukeva rulo-ovi, joka suojaa ostosvaunuja yön ajaksi tai aukioloaikojen ulkopuolella.

Ostoskärryparkit ja terminaalit

Kaupan sisälle tai parkkihalleihin asennettavat ostoskärryparkit rakennetaan aina käytettävissä olevan tilan mukaisesti, jolloin ne tehostavat ja helpottavat ostoskärrien käsittelyä ja käyttöä. Samalla ne siistivät kaupan sisätiloja ja luovat toimivaa viihtyisyyttä, helpottaen asiakkaiden käyntiä kaupassa.