Muoviset Hyrrä-ostosvaunut 100- ja 160-litran vetoisina ovat olleet keveytensä ja hyvän liikuteltavuuden ansiosta erittäin suosittuja. Nyt saman sarjan ostosvaunuja on saatavana tilavuudeltaan pienemmässä ja isommassa koossa. Tuoteperheen täydentävät myös uutuudet: lasten ostosvaunu Mini-Hyrrä sekä Hyrrä-korivaunu.

 

Hyrrä 75L on tällä hetkellä asiakkaiden keskuudessa suosituin ostoskärrymalli – korkealla sijaitsevaan matalareunaiseen koriosaan on helppo kerätä ostokset ja purkaa ne kassahihnalle. Ostosvaunun korkeus on ergonomisesti optimaalinen myös senioreille tai liikuntarajoitteisille. Ostovaunu sopii erinomaisesti pienempiin lähikauppoihin kuin myös suuriin automarketeihin isojen ostosvaunujen rinnalle. Korin kapasiteetti 75 litraa ja alatason kantavuus 40 kiloa riittävät mainiosti myös viikonlopun suurempiin ostosmääriin. Vaunujen hyvän sisäkkäin menon vuoksi ne vievät vähemmän tilaa vaunuparkissakin.

Kun taas toinen uutuus, reilun kokoinen Hyrrä 200L sopii jo huomattavasti isommillekin ostosmäärille päivittäistavararakaupan suurissa marketeissa ja erikoisliikkeissä. Korin vetoisuus on 200 litraa ja alatason kantavuus 50 kiloa. Koostaan huolimatta ostosvaunu on kevyt ja pyörien 360 asteen kääntösäteen vuoksi ketterästi liikuteltava eteen, taakse tai sivusuunnassa. Tukeva rakenne pitää vaunut vakaana isossakin lastissa.

Perheiden yhteisillä ostosretkillä Mini-Hyrrä on pikkuapulaisten käyttöön sopiva kevyt ostoskärry.

Viimeisenä esittelemme erittäin mainion, erikoiskauppoihin soveltuvan Hyrrä-korivaunun. Vaunussa on kaksi 35 litran vetoista ostoskoria. Kapea vaunurakenne ja 360-astetta kääntyvät pyörät helpottavat käsittelyä kapeissakin hyllyväleissä. Soveltuu erityisesti pienemmän tavaran ostoksiin esimerkiksi kosmetiikka-, karkki&herkku- ja lelukaupoissa.

 

Terveysturvallinen ja valmistettu ympäristöä kunnioittaen.

Hyrrä-ostosvaunujen kädensijat on käsitelty antibakteerisella suojauksella. Hyrrä-tuotteet ovat 100 % kierrätettäviä ja valmistuksessa käytetään merestä talteen otettua muovia. Hieno ekoteko tuottaa myös sinun kauppaasi hyvää mainetta ja mainosta!

Lisätiedot ja tilaukset: myynti@ovh.fi
Anu Andersson, puh. 050 466 6616, s-posti: anu@ovh.fi
Petri Paavola, puh. 0500 355 719, s-posti: petri@ovh.fi

Hyrrä 75L

Hyrrä 200L

Hyrrä-korivaunu